christinemaria.blogg.se

Pluggångest och guldkorn!

Kategori: Allmänt

Jag har haft enormt mycket plugg senaste veckorna. Men min långa "to do-list" blir allt kortare.. ! Idag avklarade jag den näst sista tentan, så nu är det endast opponering och en mattetenta kvar. Det betyder att jag går på "sommarlov" om mindre än en vecka ;-) Bara det är ju en morot i sig. Så nu ska den sista energin fram, för en hel plugghelg, så att jag nästa vecka kan gå på sommarlov med gott samvete ;-)
-Det är tur att jag har mina guldkorn i vardagen som ger mig positiv energi, varje dag. Vad skulle jag gjort om jag saknade alla fina vänner, familj och saker som får mig att må gott? Dem och det är det viktigaste för mig! 
Med det sagt, - NU KÖR VI!!!!!!

Lever min dröm!

Kategori: Allmänt

Torsdag!

Kategori: Allmänt

En välförtjänt "ledig" dag med någon extra sovtimme, morgonträning, plugg och fika, några timmars jobb och ikväll en lugn inlinestur med min lilla familj! :-) Nu ska jag kvällspyssla lite innan jag lägger mig, vi har nämligen födelsedagsbarn nr. 3 i familjen, imorgon.. ;-) Go'natt!

Premiärtur!

Kategori: Allmänt

Älskade tid!

Kategori: Allmänt

Senaste dagarna! -Grillpremiär på balkongen, underbara promenader med utslagna blommor och träd, Sky's födelsedag, fika med studiegruppen och åter underbara promenader. "När våren kommer känner jag livet i mig" :-))

Livet leker!

Kategori: Allmänt

Senaste dagarna! -En salig blandning, precis som jag vill ha det ;-) 

Nu kom vi nyss hem från dagens tävling och allt som allt 10 lopp.. (som förövrigt gick väldigt bra med en 1-a plats, en 2-a plats och en 3-e plats! :-)) Så nu har jag nyss tagit en lång dusch och krypt upp i soffan med mjukisdress och fika i soffan. Lika trötta och goa är vi alla tre.. :-) Senare ska vi kolla på Marcus lillebrors fotbollsmatch och ikväll grilla på balkongen, med vår nya grill! Livet leker! :-)) 

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Jobb från 08-18 och direkt till klubben för träning! -Så har min dag sett ut ;-) Såå skönt att komma ut till klubben och andas frisk luft, promenera och springa av sig massa energi efter en hel jobbdag. 

Att sedan komma hem till ett uppdukat middagsbord, är som pricken över i:et. Jag är omringad av så himla fina människor, -något jag är enormt tacksam över <3 

Helgen!

Kategori: Allmänt

Helgen har bestått av mys på landet och agilitytävling både lördag och söndag. Tävlingarna gick dessutom minst sagt bra denna gång!! Helgen började med att Sky vann agilityklassen och fick en uppflttningspinne. Och i söndags vann han ytterligare en gång och fick ännu en uppflyttningspinne. Det resulterade i att vi blev uppflyttade till klass 2 efter helgen. Duktiga lilla älskling <3
Även Rossi överraskade med att plocka hem vinsten i hoppklassen i söndags. Extra imponerad av honom blev jag då han inte tränat något sen september..! Vi firade dena guldhelg med middag hos svärmor igår, mysigt! :-))

Idag har jag haft föreläsning på universitetet, tagit promenader med Sky, pluggat, tagit en inlinestur och ikväll myst in Fridas nya lägenhet! :-)) KRAM 

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Efter en lång jobbdag, rensning i sommarstugan, fika och hundbus hos Sandra och kvällspromenad med bästa Annie, -var det ganska skönt att komma hem till en nylagad middag och ett glas vitt av min sambo!! Livet leker :-)

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Det var en väldigt mysig kväll med tjejerna igår!! God middag, vin, chokladfondant, skratt och spel sammanfattar kvällen! :-)) Sedan kom Marcus hem och vi kröp ner under täcket, helt utslagna, haha!
 
Idag är lilltjejen här, så vi lyssnar på musik, dansar och inväntar bröderna M! En utflykt till sommarstugan väntar nämligen! :-)) Trevlig dag! Kram! 

Onsdag!

Kategori: Allmänt

 
Min frukost och gårdagens köp har fångats på bild idag. Sååå nöjd med alla köp och SUGEN på att inviga inlinesen!!!!! Annars idag har jag pluggat och myst inne, med regnet smattrandes mot rutorna.. Lite mysigt ändå.. :-) Snart kommer Maria och Frida hit för middag och spelkväll! Ska bli mysigt!!! :-)) KRAM 

Underbara dag!

Kategori: Allmänt

Sitter hemma och ärglad efter en underbart aktiv dag. Dock med ond hals, men det var det fan värt ;-) 
Imorse träffade jag studiegruppen för effektiv planering, åkte hem för en lång lunchpromenad med Sky och njöt av sol och varma vindar på en brygga! Hem för lunch och vidare för att möta upp Maria på stan för shopping och glass i solen. Mysigt! Vidare hem för att ge Sky kvällsmat och sedan ut igen för att möta upp Sofia för en kvällspromenad, sushi och massa prat i kvällssolen. Hela dagen har varit härlig och mysig!!!! <3 

Men nu är jag helt slut, så det får bli en kopp te och film med Marcus i sängen. Hoppas ni haft en härlig dag! Kram!

Sjukstuga!

Kategori: Allmänt

Feber, halsont och trött = en heldag i sängen, med korta avbrott för promenader med Sky! Mitt lilla troll nöjer sig med det lilla när jag har sämre dagar. Han har legat fint vid min sida och gosat hela dagen, det är otroligt vilken fin varelse det är  <3 
 
I eftermiddag kom Marcus hem med godsaker till mig och ikväll har han lagat en underbar laxmiddag till mig, min favoritmåltid. Vad har jag gjort för att förtjäna dessa underbara, underbara killar i mitt liv!?

Söndag!

Kategori: Allmänt

Hej på er! Jag hade en supermysig kväll med Marcus och Sky igår. Vi tog först en tur till klubben, körde ett varv på banan, handlade på hemvägen och lagade till en god middag. Baconinlindad fläslfile, hemmagjord klyftpotatis, kantarellsås och avokadosallad till varmrätt. MUMS! Och chokladfondant med glass och blåbär till efterrätt. MUMS! Samtidigt kollade vi självklart på hockeyn och efteråt somnade vi framför en film, alla tre.. ;-)
 
Idag hänger febern dock i... men jag försöker tänka bort den. Jag har inte tid med den (!) Så idag har jag pluggat, tagit kortare promenader med Sky och försökt njuta lite av dagens fina väder. Sofia skulle egentligen komma förbi på fika idag, men vi fick tyvärr ställa in det. Hoppas mer tid och bättre mående ges under kommande vecka!! 

Lördag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :-) Efter morgonpromenad och frukost framför Nyhetsmorgon, ska jag nu göra ett pluggförsök här under filten. Inte helt lätt kan jag erkänna, känner mig inte alls på topp idag. Feberkänningar, tung i huvudet och frusen.. Men med lite kaffe och choklad ska det allt gå.. ;-) Trevlig lördag önskar jag er! Kram :-) 

Fredag!

Kategori: Allmänt


Min fredag inleddes med en promenad längs med älven med Sky, följt av fredagsfika och plugg med studiegruppen på universitetet. Dom ger mig energi! :-) Runt lunch åkte jag hem för att ta med Sky till klubben, för promenad, agility, lera och svett.. -precis som det ska vara ;-) Och ikväll har jag och Frida myst med sushi, godsaker, massa skratt, prat och djupa tankar. Frida är min personliga terapeut, haha! Sådana kvällar uppskattas högt!! Min fin vän! <3 <3

Nu ligger jag och Sky och myser i sängen! Jag ska försöka sova några timmar innan Marcus kommer hem efter konserten i Stockholm. För då ska vi kramas!! Godnatt! :-))

Familjemys!

Kategori: Allmänt

 
Det blev jobb x 2 idag och jag var hemma först 18. Då tog jag med Sky ut på en löprunda i kvällssolen, följt av intervaller och tabatastyrka på sandgrundsudden. Svetten rann kan jag säga, härligt! :-) Sedan promenerade vi hem för dusch, kvällsmat och nu myser vi alla tre framför Let's dance! Marcus är på konsert imorgon och Let's dance var flyttat till ikväll, så vi passade på att ta fredagsmyset ikväll istället! Mysigt! :-) 

Valborg!

Kategori: Allmänt

Igår: Jobb, valpmys och valborgsfirande på underbara Båten. Maten var helt fantastisk, utsikten svårslagen och det tillsammans med härliga vänner. Vidare för drinkar, balkongmys och gitarr hos mig och Marcus, för att avslutningsvis ta en sista drink på en uteservering. Härlig kväll! :-)

Idag: Jag och Marcus fick sovmorgon då Sky sov på landet inatt, så vi myste framför nyhetsmorgon innan en brakfrukost, följt av solning på balkongen. Sedan packade vi ihop oss för en eftermiddag/kväll på landet. Där har vi haft en riktig utedag med fotboll, hundbus, valpmys och avslutade med en härlig grillkväll. Det tillsammans med hela familjen,- mysigt. Nu ligger jag och min minifamilj i sängen och kramas. Jag är så himla glad just nu, tror det är vårkänslor som härjar inom mig.. ;-) (Stanna gärna kvar ett tag!) Hoppas allt är bra med er, kram! :-)))