christinemaria.blogg.se

Söndag

Kategori: Allmänt

Morgonlöpning med Sky, en dusch och frukost med Marcus, följt av inhandling inför nyår med fina vänner och lunch med M har dagen hitills bjudit på. 
 
Nu kom jag nyss in från en regning promenad med Sky, så nu blir det upptining a la stor kopp kaffe och 2 timmars plugg innan Marcus kommer och hämtar mig och grynet för nyårshelg! :-)) Mer om nyårshelgen lite senare! Puss på er. 

Härliga dagar!

Kategori: Allmänt

2 långa, men väldigt härliga jobbdagar, nyårsplanering, mys med Sky och idag har vi haft sällskap av Marcus goding till lillasyster, Adina! Vi har busat i snön, tagit långpromenader, spelat spel, och ikväll myst med fajitas och film! Förutom allt pluggande som aldrig tycks ta slut.. ;-) Ett glas rött på det! Skål! 

Uppdatering!

Kategori: Allmänt

Hej fina ni! :- ))

Göteborg är besökt för den här julen, även så tjejmys, uppesittarkväll med familj och julskinka, julafton med Marcus familj, (-massa julgodis, mat, fina julklappar, lekar och kalle) Och idag, -juldagen, pulsar vi runt i snön med hundarna på landet och äter en god grönsakssoppa! =Gott avbrott från julmaten! :- ))
 
Ikväll kommer fina vänner hem till mig och Marcus och dansar ut julen ordentligt! : ))

4-år!

Kategori: Allmänt

Sky myser på landet och jag sitter med en kopp te i pyjamas, efter en lång, varm dusch. Väskan är packad och imorgon tar jag och min karl tåget till Göteborg och firar 4 år!! 
 
Planerna är: Strosa runt på stan, fika, checka in på hotellet, mysa runt på julmarknaden på Liseberg och äta en god 4-års middag. Följt av en hotellnatt, hotellfrukost och handla julklappar innan tåget går hem. Det ska bli så himla mysigt och skönt att komma bort en stund och bara vara med min fina Marcus!!! (Hoppas bara SJ vill samarbeta ;-)) 

Mys såklart!

Kategori: Allmänt

Ja, vad ska man säga? Ännu en mysdag? ;-) JAJAMENSAN!!!!!!! Ni känner väll maj?
Plugg, julklappsinhandling (-från noll, till klar=kaos) och själva inslagningen ska vi inte ens prata om. Sky är effektiv har jag hört..... ;-)
 
Ikväll tog jag med mig bröderna och Sky till landet, år kvällsmat och fikade, för att sedan styra vidare mot Marcus match =vinst! Bra grabbar! 
 

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Slalom- och lydnadsträning på 4-H med Malin och Emilia, kalas för Stefan, en löptur och nu minijulbord med Marcus och Jacob! Från tomma dagar, -till proppfulla. 

Ännu en mysdag? ;-)

Kategori: Allmänt

Efter ca 3 timmars sömn inatt, fick det bli en hemmadag med plugg och promenader! Myst en hel del har jag också kan jag lova. Det är så mysigt att bara vara inne nu när man har julpyntat, tända ljus och mysa med julchoklad, te och clementiner, haha! :-)) 

Myset fortsätter!

Kategori: Allmänt

Kvällen har fyllts av MAXI och massa (!) julhandling med Marcus och Anders, ( kände att det kanske var dags såhär eftet 3:e advent, då inte ens en liten adventsstjäna lyste i våra fönster....) julpynt, en liten löprunda och nu mys i soffan! En hel del julgodis ligger även och guppar i min mage såhär dags! = Jämt gör gött! 
 

Mysdag!

Kategori: Allmänt

Försovning imorse ledde till IKEA med Marcus och Anders, följt av fika, snöbus och plugg på landet. -Gissa om Sky var nöjd som fick busa med flocken? ;-) Nu håller vi på att resa granen här! Mysigt! :-)  

Fantastiskt!

Kategori: Allmänt

Julgodis, glögg, mys och planering med bra sällskap!
En promenad hem i vinterlandet och en burk fantastisk julkola fick följa med hem från Malin! Och väl hemma väntade husse och Sky, med en julskinka parkerad i ugnen.. Fantastiskt ;-) 

Luciatävlingen!

Kategori: Allmänt

Duktiga, duktiga hundar!!!!

Stallmys!

Kategori: Allmänt

Stallmys och adventsfika är mums för själen! :-) 

<3

Kategori: Allmänt

Älskade ängel! 

Snö <3

Kategori: Allmänt

Snöbus, plugg, adventsfika, snöbus, plugg, thé. Så har min dag hitills sett ut! Ganska mysigt ändå! ;-)
 
Nu dyker jag ner i matteboken i en timme till, sedan blir det en löptur med Sky innan adventsmys, julgodis och tränings/tävlings planering med "hundgänget" :-))

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.