christinemaria.blogg.se

Alla hjärtans dag!

Kategori: Allmänt

 

Underbar helg!

Kategori: Allmänt

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Det är en väldigt nöjd tjej som säger Godnatt ikväll, efter sushi, chokladfontän och tjejmys!! :-)))
Nu kom även Marcus hem och gjorde mig sällskap i sängen efter bortamatch, så nu ska jag kramas!! Min tappra hockeykille! ;-) Godnatt
 

Svett!

Kategori: Allmänt

Efter plugg och många kaffekoppar (bullar) senare, är det nu dags för kvällslöpningen med Sky! Träningskläder, peppmusik och bästa tänkbara haren, -nu kör vi! :-)) 

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Onsdag och sovmorgon = Vaknade av tusen blöta pussar, gav Sky mat och mötte upp Linn och Tyson på Bergviksudden för en långpromenad på isen! När magarna sen började bli hungriga mötte vi upp Frida på Kaviar för UNDERBAR brunch! Nu är jag redo för en pluggdag! :-)
 
Och ikväll kommer ett gäng tjejer hit för myskväll! :-)) 

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Efter sista kvällskissen med Sky har jag krypt ner i sängen med tända ljus kring mig och en bra bok i handen! Godnatt :-) 

Yollibox -mango!

Kategori: Allmänt

MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Skön tisdag! :-)
 
-Föreläsning, Goa klasskompisar, en överraskningspicknick av Marcus (plötsligt händer det(!)), storhandling, storstädning/rensning, underbar middag (gjord av mig;-)) -Ugnsbakad lax med philadelfiaosttäcke, potatis och avokadosallad! Och nu kom jag och Sky nyss in från kvällslöpningen! En dusch senare sitter jag nu i pyjamas i soffan och kollar på en hästserie som heter Heartland! Haha, nörd? Pöss på er! 

Måndag!

Kategori: Allmänt

Måndag, svett och dunkande hög musik! -En dusch senare sitter jag nu i pyjamas och tofflor i soffan och mumsar på mango! Det ni... ;-) 

Min helg i bilder!

Kategori: Allmänt

Fredag!

Kategori: Allmänt

 

Efter sängläge från igår em/kväll/natt och en bit inpå förmiddagen idag, kände jag mig något bättre i min feber, hosta och halsont. Så jag tog med Sky till stallet och tog en lugn ridtur till sommarstugan, mysigt!! Och jag har världens snällaste häst! :-)) Efter det tog vi en vilopause i stugan där korvgillning och fika väntade med tvillingarna Marcusson! En promenad på isen blev det även! Det var skönt med en utedag idag, med strålande sol och vårkänslor!! :-)) 
 
I eftermiddag har det varit åter till soffläget, men ändå mycket piggare än innan! Så nyss kom lilltjejen hit för "tjejkväll", övernattning och stallet imorgon! Mysigt :-) Trevlig helg önskar jag er! :-)