christinemaria.blogg.se

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Jobb, agility och hockey! = Godnatt ;-) 

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Idag myste Sky med Martin, då jag blev inringd på jobb! Snäll bror man har :-)) När jag slutade 18, så myste vi till det med sushi och film! -jag, Marcus, Martin och Anna-Klara! Så mysigt att hitta på något spontant skoj så här mitt i vekka ;-) U ja! GONATT! 

Nytt!

Kategori: Allmänt

Nya ridkläder = stallabstinens! JAG VILL RIDE

Måndag!

Kategori: Allmänt

Måndagen inleddes med promenad och frukost framför Nyhetsmorgon! =skönt...
...och fortsatte med pluggdag och besked om omtenta! =mindre skönt. Jag behövde komma ut på en långpromenad, så jag tog med mig Sky och Marcus på en lång runda på Bergviksudden. Huvudvärk och tröttheten hänger dock kvar, så det får bli vila ikväll! 

Min helg!

Kategori: Allmänt

Min helg har varit väldigt mysig och lugn! :-) I fredags efter stallet så åkte jag till landet och spenderade kvällen där! Bad, middag, film och efterlängtat hundmys förgyllde min kväll! :-))
 
I lördags tog jag och Sky, tillsammans med delar av träningsgruppn en lång, härlig promenad på skutberget! :-) Och på kvällen Kom Yvette och Linn hem till mig för myskväll med gottigheter och vin! En väldigt mysig kväll! :-))
 
Och idag har jag och Sky varit i stallet! Uteritt, långpromenad, stallmys och en sväng förbi sommarstugan :-) Nu myser vi i värmen igen. Mina långkalsonger och raggsockor har vart mina bästa vänner i helgen, haha! 
Nu tänkte jag slänga ihop en kladdkaka och ta en lång dusch, för att ha myskväll hela kvällen lång! Pussa på saknade Marcus ska vi också, efter hans match! :-)) Hoppas ni haft en bra helg <3 

Sky!

Kategori: Allmänt

Idag väntar stallet och att hämta underbara, saknade lila Sky!!! Oj, vad vi saknar honom!!!  :')
 

Chokladpraliner!

Kategori: Allmänt

 
 
Jag blev inringd på jobb idag och det var himla kul och skönt att bryta av plugget!! Goa ungar! :-) 
Nu pausar jag och Mackan lite med kaffe och chokladpraliner, mums :-) Om en stund ska jag kila iväg till SATS för ett skojigt pass, följt av bastu! Och ikväll är jag bjuden på middag hos Elin! Lyx såhär mitt i veckan vs?! Gosfia! :-)) 

Evening!

Kategori: Allmänt

Efter en lugn eftermiddag är det nu dags att packa gymväskan för cykelpuls och bastu med Malin! Efter det ska jag möta upp min man på filmstaden, för lite biomys! Och för en gångs skull är det frukt som lockar och inte godis.. Men vi får se hur det blir med den saken, jag känner ju mig själv.. ;-) Trevlig kväll önskar jag! 

Sky!

Kategori: Allmänt

Nu berättar jag! Min lilla prins ska bli pappa!!! En ägare åt en sheltie som söker efter cancer hos människor, har letat efter en hane i hela Norden. Dock utan att hitta någon, tills hon hittade Sky och bestämde sig direkt. Min fina lilla Sky ska alltså bli pappa åt bästa valparna, vars mamma söker efter cancer. Hur häftigt?! 
Därav anledningen till att han är på landet i veckan! :-) 

Kursstart!

Kategori: Allmänt

Kursstart, kärt återseende av Therese, -min Värmlands-tös och indelning av ny studiegrupp, som jag för övrigt är jätte nöjd med!! Min nya drömtröja på det också, så ska allt dagen bli väldigt fin, -den här med ;-) 

Härlig måndag!

Kategori: Allmänt

Jag har haft en helt underbar dag idag! En måndag som jag fick göra vad jag ville med. Bara det? :-D
Jag valde att göra följande: Lång frukost i sängen, heldag på stan med många kap och underbar sushi, skridskor och kvällsmat med bästa Sandra, Stefan och Kevin och slutligen ett gympass och bastu med Sofia! Man kan säga att jag är redo för kursstart imorgon nu ;-) HEJDÅ MATTE, Hej Svenska ;-)
Dock saknar vi vår lilla ängel som bor på landet i veckan, mer om varför imorgon! ;-) Men det är en enorm tomhet som uppstår när Sky inte är här. Från att bli följd i princip överallt, ta 8 promenader om dagen, gosa, träna, - till att bara ha sig själv.. Haha, ni hundmänniskor vet vad jag pratar om ;-) Nog om det! 
Godnatt! :-) 

Plötsligt händer det!

Kategori: Allmänt

Myser!

Kategori: Allmänt

Kaffe, värmetofflor (som man värmer i mikron, -helt underbart efter en lång, kall utevistelse) och en tänd brasa! 
Det kan en tant som jag behöva, haha ;-) 

Att fånga dagen -minst sagt!

Kategori: Allmänt

Söndag, sol, sommarstuga, skridskor <3

Vin!

Kategori: Allmänt

Jag och Marcus har nyss kommit hem efter ett glas vin i stan, där vi firade Elins examen!! GRATTIS!!! Det var superkul och mysigt att träffa alla och dricka lite vin. Det kan två mattenördar som vi behöva.... ;-) -I hopp om att även vi snart få vår examen.. (!) Väl hemma har jag tagit sista kvällspromenden med Sky på isen utanför! Så mysigt! (Dock med andra skor än bilden visar...(!)) Och myser nu i soffan med en varm filt, Sky och lite smågodis! Jag gillar helger! ;-)  Men nu får det bli godnatt! Hoppas även ni haft en bra lördag! Kram :-) 

Älskade yrväder!

Kategori: Allmänt

Alaska?!

Kategori: Allmänt

Solig, men kall lördag, -Jobb, lydnadsträning och massa bus på isen med Malin, Emilia, Lykke och Kelly. Så kul att se dom igen! :-) Och så skönt att bara kunna traska över isen för att komma hem! Känns som vi bor i värsta vinterlandet! Härlig känsla ändå ;-) Nu värmer vi oss i lägenheten med kaffe och choklad! Vår pulkaåkande (ja, ni läste rätt) Marcus är även hemma igen och myser med oss. Så skönt när alla är samlade hemma samtidigt och bara kan ta det lugnt. Mysa runt i raggsockor, dricka kaffe, kramas! :-) Jag har saknat det! Trevlig lördag och puss på er! :-) 

Kontraster!

Kategori: Allmänt

Fredag, mattetenta, stallet, ridtur, fika och brasa i stugan med bror, tacos och vin med Marcus, Jacob och Frida, film och godis med Frida och Maria! + massa bus och mys med Sky såklart! =Nöjd! :-))

Smarr!

Kategori: Allmänt

Råpluggar-dagen är över! Jag avslutade med en löprunda med Sky och en låååång dusch! Så nu myser vi i soffan! Pyjamasen är på och en ansiktsmask har jag till och med lagt. Kände att jag behövde det! ;-)
 
Lite smarr och tvkväll väntar! Sveriges mästerkock och Mia på Grötö blir vår underhållning ikväll! Håller tummarna för vår hockeyMarcus gör vi även! Imorgon tar vi sista pluggdagen innan tentan. Om det ska bli skönt att hinna göra lite annat än att plugga? Nej, inte alls... ;-) PUSS! 

Bästa tänkbara starten på dagen!

Kategori: Allmänt

En blöt nos mot min kind och ett par snälla ögon räckte för att charma mig imorse. Upp, packade frukost, slängde med mig skridskorna och tillbringade morgonpromenaden på isen.
Om jag har pluggenergi nu? Svar ja! :-)) 

Magiskt!

Kategori: Allmänt

Å herregud...... Vilken magisk kväll! Drömde ju som sagt om att åka skridskor, men såg det som en utopi i dagsläget. MEN så kommer Marcus hem och överraskar med skridskor i förrådet. OM jag sprang ner och slängde skridskorna över axlarna, med sky's koppel i ena handen och och flämtande röd i ansiktet? Svar JA! 
 
En lång tur på isen, med sky springandes bredvid, hög puls och en mörk kväll med endast stan som lyste upp. (för att inte glömma ett stort leende på läpparna!) SÅN lycka att få åka skridskor igen! Minns inte när jag åkte senast... Och helt själva på hela isen var vi, som annars varit smockfull av glada ungar hela dagen. Och nu sitter jag här, rosig om kinderna, med tända ljus, en kopp varm choklad och ostmackor! Fan vad livet är härligt ibland!!!! 
 
-Om det bor en liten friluftsmänniska i mig? JA, en stor jävel ;-) Ha ha ha! 

Redovisning-check!

Kategori: Allmänt

Redovisningen är avbockad och därmed sista mattelektionen! (jag jublar inombords) Nu endast 1 tenta kvar!!
 
Det är massor av skridskoåkare på isen utanför mitt fönster och jag är sååå sugen på att ta en förmiddag, eller varför inte kväll och åka? Hur mysigt? Ta med lite varm choklad och åka runt och härja på isen! Mumme för måendet! 
Det får bli en belöning efter tentan tror jag bestämt! Nu, fram tills tentan är det fullständigt fokus med inga undantag som gäller ;-) 
 

Utmaning med stort U!

Kategori: Allmänt

Efter många timmar -innehållande plugg och promenader, har jag nått mitt mål för eftermiddagen/kvällen! Så skönt när man gör det!! Så med det får jag min belöning! (Viktigt (!)) -Ost, kex, ett glas vitt och filmen som just började på 4:an.
 
Jag har verkligen kommit in i en bra pluggperiod nu och jag hoppas det håller i sig!! Det skulle vara såååå jäkla skönt att sätta den här tentan nu... Även fast det inte vart något jag ens vågat drömma om..
Efter en väldigt tung höst i kombination med matte, har det lett till att jag hamnat efter och fått klättra upp, ramlat ner och upp igen. Med mindre än en vecka kvar skulle jag göra ett försök till att plugga inför kommande tenta, där allt var nytt... Att jag redan nu (med 3 dagar kvar) lyckats ta mig igenom ALLT, är för mig ofattbart.. Jag+matte har aldrig varit en särskilt bra kombo.. Ja, det har verkligen varit en utmaning.. Men ibland överträffar man sig själv och det är väldigt skönt, i allt det gråa.  Jag menar, jag har 1 tenta kvar, sen är jag färdig mattelärare från åk 1-6 (!) That's something!  Hur utmanar ni er? :-) 

Måndag!

Kategori: Allmänt

Tentarepetition på universitetet, lunch hemma i lägenheten och nu en promenad med Sky!
Åter hemma blir det en STOR kopp kaffe och fokus på plugget!! #kulliv! ;-)  

Mr. Grey!

Kategori: Allmänt

Jag hade glömt hur trött i huvudet man blir av att råplugga matte som jag gör! Jag sätter upp mål för dagen som jag absolut tror är rimliga, ända fram tills huvudet bara lägger av och skriker STOPP!!!!(!) Jag vill så mycket mer än min mattemuskel (!) Jag har räknat 40 sidor hittills, men skulle vilja räkna minst lika mycket till. Men hjärnan strejkar och det känns inte som någon idé att  "trotsräkna", när halva hjärnan gått på kafferast... Även fast jag vill!!!! (Behöver). 
 
Hur som helst. Hoppas mr. Grey ledrer mig ur mattedimman... ;-) 

Sky är tveksam till det där med egen tid.. ;-)

Kategori: Allmänt

Blev hämtad av pappa igår för att spendera pluggdagen på landet. Perfekt då jag kunde fokusera på matten och Sky få utlopp för sin energi med flocken :-) Senare på kvällen kom Marcus dit, så åt vi en underbar (GÖRGO) middag tillsammans! Ett bad hanns med också! (Om jag hade haft ett eget bad så hade jag tillbringat halva min vakna tid där..) Nästan ;-) 
 
Efter morgonpromenad och frukost är vi nu redo för ännu en pluggdag! Nu kör vi! 

Tillbaka till plugget..

Kategori: Allmänt

Jag hade en helt underbar dag igår med stallet, stugan och KOMPISFREDAG hela kvällen! himla skönt, kul och mysigt att träffa alla igen. Efter den kanondagen känns det lite trögt att sätta igång med råplugget igen, vill liksom bara fortsätta i samma bana som igår.. :-) Men morgonjobbet är avklarat och nu finns ingen återvändo; -pang, bom, tentaplugg! Lör-tors, tenta på fredag och sen är jag FRI! (Förhoppningsvis ;-)) Hoppas ni får en fin helg! Och om ni kan, -lova mig, gör något riktig kul och NJUT! Pöss! 

Njuter!

Kategori: Allmänt

Varm dusch, myskläder, soffa, latte,smågodis och senaste topphälsa! Nu njuter jag! :-))) 

Fantastiska fredag!

Kategori: Allmänt

Nöjd!

Kategori: Allmänt

Jag måste bara säga att jag är sååå j*vla nöjd med mig själv just nu! All j*vla plugg har äntligen lönat sig!! JAG KLARADE TENTAN, mot alla odds! Det firade vi med jobb (en gofika på stan med världens goaste tjej), långpromenad med sky och nu räkor i het sås, ris och ett glas vin med min älskade sambo! Givetvis framför dataskärmen och plugg, men ändå.. ;-) PUSS PÅ ER! PUSS PÅ MIG SJÄLV! Haha.. 

Ännu en pluggdag, för ovanlighetens skull... ;-)

Kategori: Allmänt

Fältstudie 2, inlämning och underlag för redovisningen klar, SKÖNT! En heldag med studiegruppen och gofika har gett mig massa energi! Hunnit plugga det sista inför tentan och kompletteringen imorgon har jag också hunnit... Nu är det bara att hoppas!! Ska bli sååå skönt imorgon när även det är avklarat. Då är de "bara" 2 inlämningar, 1 redovisning och 1 tenta kvar innan 19/1. Jag börjar sakta se ljuset i pluggtunneln ;-) 
 
Nu en lång dusch och sedan bänkar vi oss framför tv:n, jag och sky! Och håller tummarna för vår hockeyspelande älskling såklart!!! :-) 

Min dag i bilder!

Kategori: Allmänt

 
 

Min räddning!

Kategori: Allmänt

Det har varit plugg från morgon till kväll, -lördag-måndag! Veckorna kommer även gå i samma spår tills 19/1. 2 tentor ska det pluggas inför, en individuell uppg ska skrivas, en gruppuppgift ska göras, en komplettering ska fixas, en redovisning skall redovisas och 2 tentor ska skrivas! SEN är det jag som ska sträcka på mig, vara nöjd. Matematik på den här nivån, samtidigt som mycket i livet ställts på sin spets, - är nämligen det svåraste jag gjort. Nu kör vi!
 
(Sky är räddningen i pluggvardagen, -han tvingar upp mig på morgonen, får med mig ut på uppfriskande promenader, får mig att skratta när jag vill gråta och puttar till mig när jag ger upp.. mycket kärlek) 

Saknad!

Kategori: Allmänt

Jag är  glad för att jag fick en bra start på dagen. Det behövdes för att klara matteplugg från 10.00-21.00! 
Men jag är ledsen för att jag missade min fina vän Yvettes födelsedagsfika ikväll. Allt jobb och plugg tar upp min värld just nu, men jag hoppas att något bra kan komma ur det tillslut.. Jag saknar verkligen mina vänner <3

Helg!

Kategori: Allmänt

Nu är den här! Härliga fredagskänslan, -välkommen! ;-) 

Fredagskänsla? ;-)

Kategori: Allmänt

Lååång, intensiv jobbdag= trött Christine!
 
Ryckte ändå upp mig och städade och plockade iordning ordentligt i lägenheten. Det behövs liksom för den där goa fredagskänslan, för mig! + en dusch på det så känns det plötsligt inte så tokigt! Doftar ljuvligt nu. Det gjorde jag inte innan kan jag ju tillägga ;-) Ska dock iväg snart för att hämta min lilla pälsälskling och fixa bilen som slutade fungera på väg hem igår natt. (!) Livet har sina goda stunder.. ;-) 
 
När alla "ärenden" sedan är uträttade, så åker vi och handlar för hela helgen. (middagar, snacks, långa frukostar, massa god frukt, färska tullpaner osv) Vilket bidrar ännu mer till fredagskänslan som är så go! Även fast jag vet att en riktig plugghelg väntar.
 
Men nu får vi sätta fart, klockan är ändå 19.20 och liiite fredagsmys skulle vara härligt innan ögonen slocknar! ;-)  (bättre sent än aldrig) Trevlig helg önskar jag er! Puss :-) 

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Jobb, promenader, många kaffekoppar, matteplugg, middag och övernattning på landet.
-Så har mina senaste dagar hittills sett ut! :-)
 
Och nu har jag nyss jobbat klart för idag -07.30-18.30! Hämtat ut mina nya leksaker har jag också, - en iPod och iPhone! God jul liksöm! ;-) 
 
Snart blir jag upphämtad av Marcus, då styr vi bilen mot landet för middag, bad och hundmys med mina bröder som är hundvakt! :-)) 

Nyårs-uppdatering!

Kategori: Allmänt

 Hej på er! :-)) 
Jag tänkte skriva en liten nyårsuppdatering såhär dagen efter.. :-) 

Söndag: Jag, Marcus och Sky packade ihop oss och åkte till Marcus syster Sandras hus! (som vi så snällt fått låna över nyår!) Vi gjorde iordning inför nyårsafton, åt sushi, tog promenad, eldade i brasan, badade i jaccuzin och myste framför en film. (Det gäller att ta tillvara på alla härligheter, haha) 
 
Nyårsafton: Vi tog sovmorgon, tog en lång, härlig promenad på fina Hammarö och åt frukost alla 3. Pappa kom på fika och hämtade Sky. (-Min erfarenhet av Hammarö är att det är gott om fyrverkerier, och det är inte till alla sällskapsdjurs fördel direkt, så Sky hade det bättre på landet då.)
 
Sedan gjorde vi iordning det sista, inklusive oss själva och välkomnade alla våra härliga vänner! Och vi fick en mycket fin kväll/natt med 3 rättersmiddag, lekar, många skratt, skålade in 2013 och dansade inpå sentimmarna. Jag och Marcus avslutade även natten med ett härligt bad. Jag sov gott sen kan jag säga ;-) 
 
Idag har vi städat och pysslat, myst i soffan framför en rad filmer, tagit en promenad och handlat lite. Beställt pizza har vi också! En ganska härlig dag! Nu har vi rundat av dagen med ett bad och lite gottigheter framför "En gång i Phuket". Hoppas ni haft en minst lika bra nyår som vi! :-)) Jag säger godnatt på det! :-))

Ps. Har jag sagt att jag gillar att bada? Ds.